Om oss

Lyhördhet och flexibilitet

Välkommen till Cleanest Sweden AB – ett städföretag med bredd och kompetens. Vi utför kontorsstädning, trappstädning och ett flertal andra kvalitativa tjänster inom städområdet – alltid med kvalitetsgaranti.

Lyhördhet och flexibilitet är ledord i vår verksamhet. Vi tar alltid våra kunders önskemål på största allvar och arbetar hårt för att motsvara alla högt ställda förväntningar. Ett öppet och flexibelt samarbete med kunden är alltid vägen till ett bra resultat och vi arbetar alltid hårt för att nå ett förstklassigt resultat.

Vi arbetar alltid med kundens bästa i fokus och utför alla våra tjänster enligt checklistor. Vi utfärdar kvalitetsgarantier, är ansvarsförsäkrade och alla våra medarbetare är utbildade och erfarna inom sina arbetsområden.

Trygg kontorsstädning

Anlitar du oss kan du räkna med kvalitet, service och renlighet. Utöver kontorsstädning så erbjuder vi även tilläggstjänster inom lokalvård som exempelvis fönsterputs och golvvård. Alla våra anställda har rimliga arbetstider och står under kollektivavtal. Genom vårt samarbete med SSF (Stöldskyddsföreningen) kan ni känna er trygga med att lämna nycklar till oss.

Vi är städföretaget för dig som är i behov av kontorsstädning och andra lokalvårdstjänster.

Kontorsstädning som skapar trivsel på jobbet