Om oss

Om företaget

Välkommen till ett städföretag med bredd och kompetens. Vi utför kontorsstädning, trappstädning och ett flertal andra kvalitativa tjänster inom städområdet. Vi har 15 års erfarenhet av branschen och utför alltid ett bra jobb.

Lyhördhet och flexibilitet är ledord i vår verksamhet. Vi tar alltid våra kunders önskemål på största allvar och arbetar hårt för att motsvara alla högt ställda förväntningar. Ett öppet och flexibelt samarbete med kunden är alltid vägen till ett bra resultat och vi arbetar alltid hårt för att nå ett förstklassigt resultat.

Vi arbetar alltid med kundens bästa i fokus och utför alla våra tjänster enligt checklistor. Vi utfärdar kvalitetsgarantier, är ansvarsförsäkrade och alla våra medarbetare är utbildade och erfarna inom sina arbetsområden.

Våra ledord är kvalitet, service och renlighet. Utöver kontorsstädning så erbjuder vi även tilläggstjänster inom lokalvård som exempelvis fönsterputs och golvvård.

ID-06 legitimering och fullförsäkring är en självklarhet för oss. Vi är dessutom ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001). Alla våra anställda har rimliga arbetstider och står under kollektivavtal. 

Vi är städföretaget för dig som är i behov av kontorsstädning och andra lokalvårdstjänster.

noggrann städning

Kontorsstädning som skapar trivsel på jobbet